Over ons

Home / Over ons

In 1976 is tandarts Frank Romeijn begonnen met zijn eigen praktijk op de Asterkade in Heemstede. Deze enthousiaste, spontane en toen nog jonge tandarts had na 4 jaar al de mogelijkheid om een ruimere praktijk te beginnen en is toen verhuisd naar de Wagenweg.

Na 33 jaar heeft hij ervoor gekozen om in 2008 een grotere, moderne en mooiere praktijk te beginnen op de Herenweg 103A-8 in Heemstede, in het pand Berkenhof. De praktijk is vernoemd naar het pand waar het is gevestigd.
Zo is Berkenhof tandartsen ontstaan.

Hij beschikt nu over 3 behandelkamers met de modernste apparatuur en hij heeft een jong, dynamisch team samengesteld.

Tandarts Romeijn heeft in 2009 zijn diploma behaald voor de cursus “Masterclass Tandheelkunde” van CATAN. De inhoud van deze cursus gaat voornamelijk over optimaal praktijk management en het bereiken van “Excellence” in de praktijk.
In deze masterclass heeft hij geleerd om het beste uit zijn praktijk te halen, door niet alleen kwaliteit te leveren bij de behandelingen, maar ook in het leiden van de praktijk.
In de praktijk behandelen we niet alleen de mond van onze cliënten maar we hebben oog voor u, de patient als geheel.

In de wachtruimte van de praktijk is een wisselende tentoonstelling van kunst, gemaakt door kunstenaars uit de regio. Vaak zijn dat mensen die in het schilderatelier waar de tandarts zelf regelmatig schildert, maar ook uit de klantenkring van de praktijk komt regelmatig de vraag of er een expositie van hun werk kan worden gehouden.
In de behandelkamers exposeert de tandarts zijn eigen werken. Hij werkt het liefst met pastelkrijt.