Reacties

Home / Reacties

Sinds 1985 ben ik (en later mijn gezin) al patiënt bij Frank Romeijn. In die 25 jaar zijn de controles en behandelingen altijd omringd geweest met professionele zorg en persoonlijke aandacht. Het menselijke aspect heeft voor ons altijd voorop gestaan en ’t is daarnaast telkens weer positief verrassend om te vernemen dat de kwaliteitscontroles worden uitgevoerd, de klantenenquete een positief beeld geeft en de laatste technieken worden toegepast etc. Daarmee bewijst Berkenhof Tandartsen dat zij aan de weg blijven timmeren om constante kwaliteitsverbetering te garanderen. Het vriendelijke ‘familiaire’  karakter werkt ontwapenend en geeft ons het gevoel telkens weer welkom te zijn. Met recht een tandartsenpraktijk waar je graag komt !

Familie J.H. R.

Ik ben patiënt bij Frank Romeijn praktisch vanaf het eerste uur, namelijk sinds 1977. Zijn werkwijze en vakkundigheid zijn voor mij de belangrijkste redenen om al meer dan 30 jaar patiënt bij hem te zijn en te blijven. Een grote positieve verandering is zijn laatste verhuizing naar de nieuwe praktijkruimte. De prettig ruime behandelkamers zijn mooi en ‘fris’ ingericht. De praktijk is goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Je hoeft zelden lang te wachten en het hele team staat altijd vriendelijk én geduldig voor je klaar. Ik hoop nog lang patiënt bij hem te blijven.

mw. C.V.

In 2002 ben ik op aanraden van mijn man patiënt geworden bij Berkenhof Tandartsen, toen nog tandarts Romeijn. Door nare ervaringen en angst was ik al een aantal jaren niet meer bij een tandarts geweest, maar door de manier waarop Frank werkt is de angst volledig weg. Frank verteld namelijk vooraf en tijdens de behandeling precies wat hij gaat doen, stelt me op mijn gemak en behandeld me met respect. Daarnaast niet geheel onbelangrijk levert hij ook nog eens zeer goed werk af. Ook is de praktijk zeer modern, super mooi en erg schoon. Kortom ik ben heel blij met Berkenhof Tandartsen en een bezoek aan de tandarts is voor mij geen probleem meer.

mw. T. van T.